jueves, 12 de abril de 2012

Bons hàbits d'alimentació

Alimentació Sana
Aquesta activitat ens serveix per a treballar diferents aspectes dels aliments, d'on deriven, quins són sans i equilibrats i quins no ho són tant, els aliments que s'han de cuinar per a poder menjar-los, els ingredients que composen menjars elaborats, els sabors dels aliments, la piràmide dels aliments, etc.


En cada activitat Santi, el personatge protagonista, ens dona instruccions del que hem de fer, ens felicita quan ho fem bé i ens anima a intentar-ho si hem errat.
L'únic inconvenient que pot tenir és que pot ser algunes paraules que utilitcen no les entenguen els xiquets/es perquè és una pàgina argentina.


Els Aliments
Mitjançant les activitats que ofereix aquesta pàgina, dirigides a l'etapa d'Educació Infantil  també podem aprendre moltes coses sobre l'alimentació adequada. Amb ella podem treballar:
  • Fruites.
  • Peix.
  • Verdures.
  • Carns.
  • Altres aliments.

Després de coneixer cada un dels grups d'aliments hi ha una activitats relacionada, com jocs de fer parelles, trencaclosques, relacionar un dibuix amb el seu nom (en suport sonor), relacionar la paraula escrita amb el aliment corresponent, etc.

No té música de fons ni efectes sonors, però si ens diu si es correcte o no amb suport sonor. Un detall que cal destacar és que té una guia per a pares, mares i docents per a orientar-los de com treballar aquestes activitats, els objectius d'aquestes, continguts i temes transversals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario