sábado, 14 de abril de 2012

PREZIHui m'agradaria explicar un poc que és un Prezi i per a què el podem fer servir, ja que després de fer varies presentacions a classe, molts companys i companyes em van preguntar sobre aquest recurs i aquesta és una bona manera de poder compartir-ho amb ells/es.

Es tracta d'una ferramenta molt útil per a realitzar presentacions, en concret, a nosaltres com a mestres i futurs psicopedagogs, ens ajuda a captar la atenció de la nostra audiència i explicar les coses de manera més divertida i impactant.

Prezi és l'impulsor d'una evolució en presentacions, en primer lloc pel seu fàcil funcionament i, en segon lloc, perquè pot fer-lo servir qualsevol persona i té un gran àmbit de cobertura molt ampli, ja que parlem de presentacions de negocis, treballs per a l'escola, universitat o per a qualsevol altre públic al qual vullguem explicar o fer conèixer alguna cosa de manera que els impressione.

La idea és molt senzilla; tens una plana a la qual pots incloure imatges, fotos, textos, vídeos... pot ser fins ací pensareu que ens dona les mateixes possibilitats que un altre tipus de presentacions que ja coneixem no? DONCS NO!!! Prezi ens ofereix la possibilitat d'elegir quin ordre o patró de presentació ha de seguir el contingut del nostre treball, podem fer zoom a qualsevol part... donant-li així el nostre toc personal a la forma en que volem que es visualitze el que volem mostrar o com presentar-ho.

Un detall molt important és que Prezi és una ferramenta que podem utilitzar registrant-nos a la web de forma molt fàcil i que ens ofereix varies possibilitats, utilitzar Prezi de forma gratuïta o triar Prezi mitjançant pagament anual. 

La diferència és que les presentacions fetes des de l'opció gratuïta són d'àmbit públic i, per tant, tothom que entre a la web pot vore-ho, mentre que de l'altra manera el contingut podem fer-lo privat. També cal dir que el Prezi gratuït ofereix varietat de tipus de presentació i possibilitats d'acció i si paguem ens dona més recursos.

Després d'aquestes explicacions prèvies vos deixe ací un tutorial per a que vos resulte més senzill conèixer aquest recurs i una presentació prezi destinada també a conèixer el seu funcionament:


1 comentario:

  1. Adriana! Me encanta tu blog! no entraba desde que te dejé el primer comentario y la verdad todos los recursos son muy útiles, jej me encantaría poner aplicarlos con peques porque seguro que se lo pasan genial. Continualo cuando finalices la actividad para la asignatura de la carrera!

    ResponderEliminar